Tervetuloa uusille nettisivuillemme!

20.5.2024

Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi LEAPFYSIO Oy:n uudistetulle nettisivulle! 🎉

Uudistuksen myötä sivustomme on entistä selkeämpi ja helppokäyttöisempi, jotta löydät tarvitsemasi tiedot ja palvelut vaivattomasti. Olemme tehneet useita parannuksia ja lisäyksiä, jotta kokemuksesi sivustollamme olisi mahdollisimman miellyttävä ja informatiivinen.

Mikä on uutta?

  1. Selkeämpi rakenne: Sivuston rakenne on suunniteltu uudelleen, jotta löydät etsimäsi tiedot nopeammin. Päävalikko ja eri osiot ovat nyt selkeästi esillä.
  2. Palvelut: Esittelemme kattavasti kaikki tarjoamamme palvelut, kuten fysioterapian, personal trainingin, yksityisryhmätunnit, yrityspalvelut, sydänvalmennukset ja online valmennukset. Jokaisesta palvelusta löytyy yksityiskohtaiset kuvaukset, jotta voit valita juuri sinulle sopivan.
  3. Asiakaskokemukset ja työnäytteet: Uudelta sivustoltamme löydät myös asiakkaidemme tarinoita ja työnäytteitä, jotka kertovat, kuinka olemme auttaneet heitä saavuttamaan tavoitteensa ja parantamaan hyvinvointiaan.
  4. Tietoa meistä: Tutustu tarkemmin LEAPFYSIO Oy:hin, tiimiimme ja toimintaamme Tampereen GOGO kuntosaleilla. Haluamme, että tunnet meidät ja sitoutumisemme asiakkaidemme hyvinvointiin.
  5. Ajankohtaista: Pysy ajan tasalla uusimmista uutisista, tapahtumista ja kampanjoista. Täältä löydät kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja tiedot tulevista kursseista ja valmennuksista.
  6. Yhteydenotto: Uudistettu yhteydenottolomake tekee ajan varaamisesta ja yhteyden ottamisesta entistä helpompaa. Voit ottaa meihin yhteyttä helposti suoraan sivustolta.

Tutustu ja anna palautetta

Toivomme, että uudistettu sivustomme palvelee sinua entistä paremmin. Tutustu rauhassa eri osioihin ja palveluihin. Mikäli sinulla on kysyttävää tai palautetta, otamme sitä mielellämme vastaan. Haluamme jatkuvasti parantaa palveluamme ja sivustoamme, joten palautteesi on meille arvokasta.

Kiitos, että olet osa LEAPFYSIO Oy:n yhteisöä. Tervetuloa uudistetulle nettisivullemme! 💻✨